“Lustgas tuber” dök upp igen i turistområden

Den “Lustgas tuberen” gjorde sitt utseende i år i turistområdena på Stockholm. På lördag i gryningen poliser på halvön avdelningen greps fyra utlänningar för illegalt sälja paket som innehåller ” Lustgas tuber.”

köp billig lustgas tuber i Stockholm av LustgasAkuten

Kontrollen genomfördes i samband med särskild planering och åtgärder som utarbetats av den allmänna regionala Polismyndigheten på Stockholm i turistområden, för att bekämpa fenomenet bortskaffande och cirkulation av föremål och plastballonger som innehåller “Lustgas tuber”.

https://Billigastlustgas.se

Under inspektionen var de upptagna i att ha och ha till salu flaskor-ampuller och ballonger som innehöll ” Lustgas tuber.”

https://Billiglustgas.se

Särskilt hittade och beslagtagna:

821 flaskor som innehåller “Lustgas tuber”, 1,178 ballonger, 7 metall drivmedel och mängden 525 Euro.

Den preliminära undersökningen utförs av Hersonissos polisavdelning.

Den “skrattar lustgas” och Konfektyr

Det officiella namnet på “Lustgas tuber” är “Lustgas tuber” eller “hilariserande lustgas” och har varit känt i många år för sin avslappnande effekt. “Lustgas tuberen” inhaleras alltid genom en liten metalllåda eller ännu bättre från en ballong för att ha haft tid att värma upp eftersom den är frusen när den kommer ut ur behållaren.

Lustgas tuber är känd för många andra skäl också. Racerförare häll det i bensintanken för att öka deras motorprestanda. Bakverk kockar lägga den i vispad grädde för att puffa upp. Narkosläkare blandar det med syre i sina droger. De flesta människor andas in det men genom en ballong för att bryta plattan och ha en trevlig tid.

För några år sedan kunde du hitta den nästan överallt i Storbritannien. I Stockholm fanns det faktiskt klubbar som använde det som en hacka. Tills någon dog med en sådan låda bredvid honom och en panik uppstod. Det faktum att offret hade passerat en påse på huvudet för att öka effekten av lustgasen passerade snarare … obemärkt! Offret dog av brist på syre och inte från inandning av lustgasen. Konsekvensen av detta var att börja knappa i staplarna.

https://lustgasstockholm.se

https://lustgasexpressleverans.se

Även om dödsfall från användningen av lustgasen sällan har registrerats, uppskattar läkare att dess regelbundna användning på lång sikt kan skada ryggmärgen, påverka blodets sammansättning och centrala nervsystemet. På kort sikt kan det leda till kardiologiska problem.

https://lustgastuber.se