Använd IPVanish för att kolla på iptv kanaler

Om din ‘ sikte för en relativt billig VPN med blixtrande farten, IPVanish är sannolikt vägen till gå. Vår testning visade att denna tjänst levererade stora prestandanivåer på ett konsekvent sätt, och faktiskt våra nedladdningshastigheter faktiskt förbättrats med en liten mängd.

IPVanish erbjuder användarvänliga appar för alla större plattformar och enheter, med manuella installationsanvisningar för resten. Windows-klienten är särskilt imponerande och proppfull med funktioner, även om vi snubblar över en liten nackdel i form av udda irriterande nätverksproblem här och där.

Security-Wise, erbjuder leverantören ett brett spektrum av protokoll, medan på Sekretess sidan av saker, IPVanish spelar inte in någon online-aktivitet eller anslutningsdata.

Och så vi kommer till den största nackdelen här, vilket är att IPVanish är lite dyrare än de andra budgetvänliga rivaler markerat på denna sida. Som sagt, du får en tjänst av högsta kvalitet, och TechRadar läsarna dra nytta av betydligt lägre priser artighet av ett specialerbjudande. Alla tre prenumerations planerna inkluderar en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti, med 1-årsplanen är det mest prisvärda alternativet. Paketen som finns tillgängliga är: